Palvelut kylällä

Leppälahdella on runsaasti osaajia, palveluntarjoajia ja yrittäjiä. Älä siis mene merta enemmäs, vaan suosi oman kylän tarjontaa, ja ilmianna itsesi osaajaksi Leppälahdella!
Ota yhteys Hannuun, niin laitetaan sinut mukaan listalle.

Lomamökkejä

Koivurannan mökit on suosittu majoitus- ja lomanviettokohden Leppälahden Kuivaniemessä. Kaksi lomamökkiä – Tepsuntupa ja Sirintupa – sijaitsevat aivan Onkiveden rannassa. Erinomaiset ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat aivan lähellä. Tiedustelut Jouni Kekäläinen, puh. 050-592 6996 tai teijayh(at)hotmail.com tai katso .

Siivousta

Olemme maaninkalainen lokakuussa 2020 perustettu kotisiivouspalveluyritys. Haluamme toimia asiakasta kuunnellen ja jättää jälkeemme puhtautta ja hyvää mieltä. Arvostamme paikallisuutta ja kannatamme kotimaisuutta niin työvälineiden kuin pesuaineidenkin osalta. Toimimme tällä hetkellä Maaningan, Siilinjärven, Kuopion ja Pielaveden alueella.
Furu Siivous Oy, Hotinniementie 140, 71760 Ahkionlahti
puh. 040 688 8118, niina(at)furusiivous.fi, furusiivous.fi/

Taksipalvelu

BTE Taksi
Bendert de Kloe
Iisalmentie 729
71760 AHKIONLAHTI
puh. 040 4611 281

 

Valokuvausta ja videointia

”Ilon ja surun kyyneleet, riemun ja hartauden hetket” on mainoslauseeni. Lehtijuttujen kirjoittaminen, valokuvaus ja videointi, niihin liittyvä koulutus ja konsultointi – juhlissa tai jänisjahdissa – sitä se kaikki suurin piirtein on. Tarvittaessa syntyy elokuviakin. Kysy tarkemmin Hannu Räisänen, puh. 0400 800356 tai hannu.raisanen(at)dnainternet.net tai katso.